Observatory

WKB WeKnowBetter AD LTD

Η εταιρεία WeKnowBetterMarketing δραστηριοποιείται στον τομέα του Στρατηγικού Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης, προσφέροντας ταυτόχρονα διαδικτυακές και μη διαδικτυακές υπηρεσίες. Η εταιρεία παρέχει μετρήσιμες λύσεις με στόχο την παραγωγή υψηλής απόδοσης, σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα μεθόδων αξιολόγησης της εκάστοτε εκστρατείας. Σε συνεργασία με εταιρείες ερευνών, καθορίζει τις τάσεις της αγοράς στοχεύοντας  καλύτερα την αγορά για τον πελάτη.

 Η υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν σε  τέτοια θέματα όπως Διαχείριση Έργου, Μάρκετινγκ, Πολυμέσα, Διαφήμιση - διαδικτυακή και μη, Έρευνα Αγοράς, Αγορά πολυμέσων, Διαφήμιση στο ραδιόφωνο, σχεδιασμός και παραγωγή concept, ανάπτυξη Μάρκας και Εταιρικής Ταυτότητας, Σχεδιασμών Γραφικών, Εκτυπώσεις, Σχεδιασμός Ιστοσελίδας, SEO, καθώς και διευθέτηση σεμιναρίων Μάρκετινγκ & Διοίκησης.

Η εταιρεία πιστεύει πολύ στις καλές σχέσεις της με  τους εργαζομένους της, παρέχοντας μια σειρά από κίνητρα σε ένα πολυδιάστατο επίπεδο, τόσο χρηματικής - όπως τα μπόνους όσο και μη χρηματικής - για παράδειγμα τεχνική κατάρτιση, φύσεως.

Μέγεθος επιχείρησης

2-10
full time

Supports

Η εταιρεία χρηματοδοτήθηκε από ίδια κεφάλαια. Δεν ζητήθηκε άλλη υποστήριξη.

Ευκαιρίες και σχέδια για το μέλλον

Ο τομέας αυτός είναι τέτοιος που πάντα υπάρχει χώρος για μία καλή ιδέα! Εάν υπάρχουν "φρέσκιες" ιδέες τότε υπάρχει η δυνατότητα για μια επιχείρηση που βασίζεται σε αυτή να συσταθεί και να πάει καλά. Εκτός αυτού, αν και ο ανταγωνισμός είναι έντονος, οι προοπτικές σε ένα τόσο μικρό μέρος με διάφορες δραστηριότητες θεωρούνται επίσης εξαιρετικές. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το «πάντρεμα» της δημιουργικότητας με την τουριστική βιομηχανία στην Κύπρο μπορεί να δώσει το κίνητρο και για τα δύο, δηλαδή για ένα δυναμικό ξεκίνημα για τους νεοφυείς επιχειρηματίες και για μία δυναμική ανάπτυξη των υφιστάμενων, συμπεριλαμβανομένης και της WeKnowBetterMarketing.

Η τεχνολογία στις περιπτώσεις  αμφοτέρων  προϊόντων και υπηρεσιών έχει επίσης βελτιωθεί.   Με αυτόν τον τρόπο, οι προοπτικές μιας μεγαλύτερης αγοράς μάρκετινγκ για τις υπάρχουσες και νεοεισερχόμενες  εταιρείες είναι θετικές.

Τα σχέδια ανάπτυξής δουλεύουν διαρκώς και ιδιαίτερα όταν γίνονται οι εσωτερικές αξιολογήσεις. Σε 10 χρόνια από σήμερα θα βλέπαμε την επιχείρησή να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να παρέχει απασχόληση σε αρκετά περισσότερο προσωπικό από ότι σήμερα και να βοηθήσουμε με το δικό μας λιθαράκι την πάταξη της ανεργίας και την επάνδρωσή μας με νέα μυαλά γεμάτα θέληση, ιδέες και παραγωγικότητα.

Πα γίδες και προκλήσεις

         Η ίδρυση μιας επιχείρησης και κάθε μορφής επιχειρηματική δραστηριότητα εμπεριέχει τον κίνδυνο που πρέπει να λάβει υπόψη ο ιδρυτής για να είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε κόστος, τόσο σε περίπτωση αποτυχίας όσο και αργής επιτυχίας. Είναι βέβαιο ότι απαιτείται υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα. Σε κάθε περίπτωση και δη στην αρχή, ο μελλοντικός επιχειρηματίας θα πρέπει να δημιουργήσει ένα καλά σχεδιασμένο επιχειρηματικό σχέδιο που θα παρέχει καθοδήγηση και χρήσιμες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Για παράδειγμα μία ανάλυση SWAT θα είναι πάντα ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη μιας νέας επιχείρησης καθώς και για τη βιωσιμότητά της. Η επιλογή των σωστών εταίρων ήταν επίσης δύσκολη αλλά υψίστης σημασίας. Η γνώση του τρόπου δημιουργίας αμοιβαίων εταιρικών σχέσεων και δικτύων είναι κάτι που δεν μπορεί να διδαχθεί, αλλά πρέπει να εμπεδωθεί με την εμπειρία. Τέλος, μια εσωτερική οργάνωση που προωθεί καλές διαπροσωπικές σχέσεις καθώς και εξειδίκευση είναι απαραίτητη .

Contact information

Κωνστντίνου Παλαιολόγου 1, 1011, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 260 500

info@weknowbettermarketing.com

http://weknowbettermarketing.com/