Observatory

Isengard fantasy shop ltd

Το Isenguard fantasy shop είναι ένα από τα πλέον επιφανή καταστήματα του είδους του. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό κατάστημα χόμπι, το οποίο ασχολείται με μοκέτες και κοσμήματα σχετιζόμενα με παιχνίδια, επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και παιχνίδια με κάρτες.

 

Το Isenguard fantasy shop είναι μια μικρή εταιρεία λιανικής που εμπορεύεται κάθε είδους επιτραπέζια, πολεμικά-και μη, παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων συλλεκτικών  και μη παιχνιδιών καρτών και μοντελοποίησης. Διοργανώνει επίσης πληθώρα συμβάντων και τουρνουά τόσο σε περιστασιακά όσο και σε τακτική βάση, φέρνοντας κοντά την κοινότητα επιτραπέζιων και άλλων παιχνιδιών της Κύπρου. Οι εκθέσεις και τα φεστιβάλ όπως το comic-con Κύπρου είναι ελλιπές χωρίς αυτό, καθώς το κατάστημα είναι ίσως ο σημαντικότερος φορέας της πρωτεύουσας, προσφέροντας demo  για τους περισσότερους από τους μεγάλους και αποκλειστικούς τίτλους που φέρει, μέσω υπαλλήλων και εθελοντών. Η αφθονία του τελευταίου δείχνει πόσο καλά η επιχείρηση έχει αγκαλιαστεί από την κοινότητα παιχνιδιών της Λευκωσίας. Για το σκοπό αυτό, η Isengard εξυπηρετεί το σύνολο της πρωτεύουσας, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες αποστολής σε ολόκληρη την Κύπρο.

Μέγεθος επιχείρησης

2-10
full time

Supports

Μέσα από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη οικονομία το 2008, υπήρχε εύκολη πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές διευκολύνσεις από τις τράπεζες. Υπήρχαν επίσης εξαιρετικές επαφές που μπορούσαν  να γίνουν με ορισμένες ζωτικής σημασίας πάροχους  υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες λογιστικής / ελέγχου, νομικές υπηρεσίες κλπ.. Η  προηγούμενη εμπειρία στον τομέα της λιανικής, η εκτεταμένη γνώση του προϊόντος, η προθυμία να εξυπηρετήσουμε τη θέση στην αγορά λόγω κοινού ενδιαφέροντος, όλα συνέβαλλαν στην καθιέρωση μας.

   

Ευκαιρίες και σχέδια για το μέλλον

  Υπάρχουν πολύ λίγες ευκαιρίες με την κλασική έννοια δεδομένου ότι πρόκειται για έναν εξειδικευμένο τομέα σε μια μικρή αγορά. Ενώ υπάρχει σίγουρα χώρος για την επέκταση και τη διαφοροποίηση, ένα μεγάλο μέρος της θα περιλαμβάνει το Διαδίκτυο και τα ψηφιακά μέσα σε μία μορφή ή άλλη. Ολόκληρη η δομή τότε θα επεκταθεί έχοντας κατασκευαστεί γύρω από τέτοιους πυλώνες όπως η κατασκευή εμπορική μάρκας και η αντιστοίχηση νέων ή υφιστάμενων προϊόντων με νέους πελάτες τόσο εντός όσο και εκτός των ορίων του νησιού. Πέραν αυτού,  τα επιτραπέζια και παιχνίδια καρτών έχουν γίνει ένας τρόπος ζωής, ο οποίος δεν δείχνει κανένα πραγματικό σημάδι υποβάθμισης στην ψηφιακή εποχή. Στην πραγματικότητα, τα ψηφιακά μέσα φαίνεται να είναι συμπληρωματικά με αυτά, αφήνοντας μια θέση στην αγορά για τέτοια προϊόντα,  όπως η τηλεόραση έκανε για το ραδιόφωνο. Η κοινότητα επεκτείνεται διατηρώντας εντωμεταξύ το στενά συνδεδεμένο στοιχείο της και αυτό περιμένουμε να φέρει ευκαιρίες.

Πα γίδες και προκλήσεις

Το επιτραπέζια και τα παιχνίδια καρτών γενικά είναι μια νέα τάση στην Κύπρο. Αυτό ήταν ακόμα περισσότερο έτσι όταν η Isengard άνοιξε το κατάστημα για πρώτη φορά. Ως εκ τούτου υπήρχαν μια σειρά από διδάγματα που μπορούμε να μοιραστούμε, όπως η με αργοπορία πλήρως χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και ηλεκτρονικού εμπορίου, η μη ευελιξία στις γραμμές προϊόντων και η καλυτέρευση των πρακτικών προσλήψεων. Με ένα σχετικά υψηλό ποσοστό αποτυχίας σε αυτό το πεδίο, είναι απαραίτητη η ύπαρξη μια στρατηγική εξόδου εκ των προτέρων. Η μεγαλύτερη πρόκληση εδώ αφορά την υπομονή και τη διατήρηση μιας σταθερής πορείας , καθώς το επιτρεπτό περιθώριο σφάλματος για τέτοιες επιχειρήσεις είναι πολύ μικρό. Ένα καλό όνομα και μια έμφαση στην διατήρηση των πελατών είναι καθοριστικής σημασίας, δεδομένου ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη συμβιωτική σχέση που χτίζεται μεταξύ των επιχειρήσεων αυτού του τύπου και των κοινοτήτων που διαμορφώνονται γύρω από αυτές.

 

Contact information

Διαγόρου, 3AΛευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 680700

info@isengard.com.cy

http://www.isengard.com.cy